خانه | ویزای مالزی | ویزای مالزی – راهنمای اخذ آسان ویزای مالزی
ویزای مالزی – راهنمای اخذ آسان ویزای مالزی
ویزای مالزی

ویزای مالزی – راهنمای اخذ آسان ویزای مالزی

راهنمای اخذ آسان ویزای مالزی

برای ورود به این کشور پاسپورتتان باید حداقل شش ماه بیشتر از مدت زمان اقامتتان اعتبار داشته باشد. ملیت هایی که در جدول بالا به آن ها اشاره شده تا ۹۰ روز می توانند بدون ویزا در این کشور اقامت داشته باشند. برای ورود به این کشور باید دارای بلیط برگشت و استطاعت مالی باشید.

ویزای مالزی

ویزای مالزی

ملیت هایی که در جدول اشاره ای به آن ها نشده باید برای گرفتن ویزا به سفارت مراجعه کنند. اگر به شرق مالزی سفر می کنید (Sabah و Sarawak ) پاسپورتتان مورد بازرسی قرار خواهد گرفت. ویزای یک بار ورود بعد از تاریخ صدور سه ماه اعتبار دارد. ویزای چند بار ورود بعد از صدور سه ماه تا یک سال اعتبار دارد و در هر بار ورود به این کشور می توانید ۳۰ روز در این کشور اقامت داشته باشید.

ویزای مالزی

ویزای مالزی

اتباع خارجی که فقط می خواهند در این کشور پروازشان را عوض کنند و قصد ترک فرودگاه را ندارن نیازی به ویزای ترانزیت ندارند. ویزای مالزی را معمولا می توان یک روزه گرفت. کسانی که برای گرفتن ویزای مالزی اقدام می کنند باید استطاعت مالیشان را ثابت کنند.

 

 

جوابی بنویسید

ایمیل ها معلوم نمیشودبخش های ضروری معلوم گشته است *

*