مشاوره کاملا رایگان، همین حالا تماس بگیرید! پاسخ به سوالات شما در خصوص تور، ویزا و هتل

ویزای مالزی – راهنمای اخذ آسان ویزای مالزی

راهنمای اخذ آسان ویزای مالزی

برای ورود به این کشور پاسپورتتان باید حداقل شش ماه بیشتر از مدت زمان اقامتتان اعتبار داشته باشد. ملیت هایی که در جدول بالا به آن ها اشاره شده تا ۹۰ روز می توانند بدون ویزا در این کشور اقامت داشته باشند. برای ورود به این کشور باید دارای بلیط برگشت و استطاعت مالی باشید.

ویزای مالزی

ویزای مالزی

ملیت هایی که در جدول اشاره ای به آن ها نشده باید برای گرفتن ویزا به سفارت مراجعه کنند. اگر به شرق مالزی سفر می کنید (Sabah و Sarawak ) پاسپورتتان مورد بازرسی قرار خواهد گرفت. ویزای یک بار ورود بعد از تاریخ صدور سه ماه اعتبار دارد. ویزای چند بار ورود بعد از صدور سه ماه تا یک سال اعتبار دارد و در هر بار ورود به این کشور می توانید ۳۰ روز در این کشور اقامت داشته باشید.

ویزای مالزی

ویزای مالزی

اتباع خارجی که فقط می خواهند در این کشور پروازشان را عوض کنند و قصد ترک فرودگاه را ندارن نیازی به ویزای ترانزیت ندارند. ویزای مالزی را معمولا می توان یک روزه گرفت. کسانی که برای گرفتن ویزای مالزی اقدام می کنند باید استطاعت مالیشان را ثابت کنند.

 

 

برچسب ها :
, ,
این مطلب را با دوستانتان به اشتراک بگذارید
Print This Post Print This Post

در خصوص سفر به مالزی سوالی دارید؟ با لبخند پاسخگوی شما عزیزان هستیم

پاسخ به تمامی سوالات شما در خصوص سفر به مالزی، تورهای مسافرتی، اطلاعات و رزرو هتل، ویزا، اقامت و هر آنچه که برای سفر نیاز دارید .
آژانس مسافرتی و جهانگردی سپید گشت با 15 سال سابقه درخشان و با کادری مجرب آماده پاسخگویی و ارائه خدمات مسافرتی به شما هموطنان عزیزمان است. هدف ما چیزی نیست جز خلق بهترین خدمات و جلب رضایت کامل مسافران. منتظر شنیدن صدای شما هستیم.

پیشنهاد می کنیم این مطالب را مطالعه کنید

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مشاوره کاملا رایگان، همین حالا تماس بگیرید! پاسخ به سوالات شما در خصوص تور، ویزا و هتلتماس با ما